Bavo De Vlieger en Faukje Boone spelen hoofdrol in “Het mysterie van Kemzeke”

Op zaterdag 1 april werden tijdens het sponsorevenement, voorafgaand aan het “Ghesellig Retrobal”, de hoofdpersonages voorgesteld van “Het mysterie van Kemzeke”. Dit spektakel is de apotheose van het feestjaar “900 jaar Kemzeke” en is een verhaal dat via film en live toneel voorgesteld zal worden in de kerk van Kemzeke.

Uit een 100-tal kandidaten die deelnamen aan de audities werden Bavo De Vlieger en Faukje Boone gekozen om de hoofdrollen te vertolken. Zij zullen Dries en Lena spelen, de hoofdpersonages uit het spektakel.

Bavo is 12 jaar, gaat naar Basisschool Reynaerdijn en is lid van de chiro van Kemzeke. Via toneelvereniging ’t Kelderken en Jeugdtheater Ondersteboven heeft Bavo ondertussen wel al wat acteerervaring.

Faukje is 16 jaar en gaat naar OLV Presentatie in Sint-Niklaas. Ook Faukje heeft via ’t Kelderken en Jeugdtheater Ondersteboven al ervaring op de planken. Beide jonge acteurs zijn uiteraard geboren en getogen Kemzekenaren.

De filmopnames zelf staan gepland vanaf juli maar er werd ondertussen wel reeds een eerste trailer opgenomen voor “Het mysterie van Kemzeke”.

   2017 - V.Z.W. 900 jaar Kemzeke - Voorzitter Maarten D'hamers - Webmaster Franky Braem